Vinnare 2018

Under kvällen delades priser ut i fyra kategorier – här är alla vinnarna:

Vinnare: Meadow Hill

Motivering: ”I Årets butik möts man alltid av personal som ger dig det lilla extra när det kommer till service och bemötande. Butiken bidrar till en skön och trivsam miljö och utbudet består av utvalda inredningsdetaljer och klassiska lättanvända plagg för både kvinnor och män, med en stil som känns rätt till vardag som till fest.”

Vinnare: Stora Coop, Garnisonen

Motivering: ”Du känner direkt när du kliver in i Årets kedjebutik att personalen trivs på sitt arbete. Butiken har genomgått ett fantastiskt lyft och känns välplanerad och rymlig. Som kund känner du dig alltid välkommen och trevligt bemött av proffsig och serviceinriktad personal”.

Vinnare: Elina Svensson, Ica Supermarket, Vikingstad

Motivering: ”Årets butiksäljare har under de senaste åren bidragit till att butiken har ett breddat sortiment och trendigare produkter. Hon ger dessutom alltid kunderna bästa möjliga service och du kan förvänta dig hjälpsamt bemötande vid varje besök i butiken”.

Vinnare: Systrarna Cato

Motivering: ”Trots e-handelns frammarsch vågar de satsa på sin butik och det är kunderna väldigt glada för. Årets uppstickare bjuder in till en charmig modebutik med stort fokus på besökarna. Du känner dig som ”hemma” och mysfaktorn är skyhög.